Bij de opening van deze site

Heb je tientallen websites ontwikkeld, geschreven en gepromoot, en dan heb je zelf geen site. Gelooft die man wel in zijn product? Of is dit de wet van de timmerman, bij wie thuis de deuren klemmen?

Het laatste natuurlijk. Het maken van sites voor anderen is vééĺ leuker dan voor jezelf. En het staat ook veel hoger op de commericiële prioriteitenlijst.

Maar het kon zo niet langer. De eerste aanzetten voor deze site dateren al van vijf jaar terug. Toen hoefde je nog niemand uit te leggen wat web 2.0 was. En niemand had ooit van cloud-computing gehoord. Zo lang geleden is het al dat ik het rubriekje “Andere Thalens” aan de navigatie-opzet toevoegde.

Gezien het tempo van ontwikkeling maak ik me weinig illusies over het onderhoud van deze site. Er is hier dan ook geen geen maandelijkse blog te vinden, laat staan een wekelijkse.

Ik twitter nauwelijks. Dat is niet uit principe. Ik heb gewoon niet zo vaak iets te melden wat de hele wereld zou moeten weten. En de dingen die ik op het web de moeite waard vind, zijn meestal al uitbunding gelinkt en ge(re)tweet.

Aan de andere kant: u kunt me rustig toevoegen aan uw Twitter-lijst. U krijgt allleen tweets als er werkelijk iets zinnigs te melden is (en dat kun je helaas niet van alle twitteraars zeggen). Abonnement op tweets van Riemer.

Deze site is vooral bedoeld om zakelijk geïnteresseerden te vertellen wat ik doe. En met wat voor iemand ze eventueel te maken krijgen.

Maar eerlijk gezegd kunt u dat het beste ervaren in een persoonlijk gesprek. Dat regelt u door dit formuliertje in te vullen of me even te bellen: 06 51 357148.

Wellicht tot binnenkort,

Riemer Thalen